Υλικά

Ο Παναγιώτης Τερζόγλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984 και μεγάλωσε στη Νέα Ζωή του Περιστερίου.

Τη μαγειρική τέχνη τη συνάντησε και την αγάπησε από πολύ νωρίς. Πιο συγκεκριμένα, του άρεσε από μικρός να «ανακατεύεται» στην κουζίνα και να βοηθάει τον πατέρα του στην οικογενειακή ταβέρνα που είχαν. Το 2001 γράφτηκε στη Le monde από όπου και αποφοίτησε το 2003.

Στο πάθος του για την μαγειρική, εκτός από την οικογένειά του, συνέβαλαν επίσης οι πρώτοι του σεφ που τον δίδαξαν και τον βοήθησαν στην μετέπειτα πορεία του.

Μετά το τέλος των σπουδών του είχε την ευκαιρία να συνεργασθεί με το ξενοδοχείο Porto Elouda Delouxe Resort, τα μαγαζιά Rivollini, Butterfly καθώς και με διάφορα catering. Από το 2006 έως και σήμερα εργάζεται σε εστιατόριο μαζικής εστίασης της εταιρείας «Αφοι Κομπατσιάρη».

Είναι λάτρης της μαγειρικής τέχνης και ξεχωρίζει τη μεσογειακή και την ταϊλανδέζικη κουζίνα.

Διακρίσεις: Ασημένιο μετάλλιο σε διαγωνισμό του Chef’s Club στην Ho.re.ca 2013 στην κατηγορία «Θαλασσινά και Ψάρια».

Δείτε το πλήρες βιογραφικό από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων
E-mail επικοινωνίας: [email protected]