Υλικά
Ο Άμαντος Χρήστος γεννήθηκε στο Αιγάλεω Αττικής το 1977 και μεγάλωσε στο Χαϊδάρι.
Τη μαγειρική τέχνη τη συνάντησε και την αγάπησε πολύ νωρίς .Τον κατέκτησε από την πρώτη στιγμή και σε αυτό βοήθησαν οι πρώτοι του σεφ που τον δίδαξαν. Από αυτούς ξεχωρίζει τους Δημητριάδη Σίμο, Ζούτα Κωνσταντίνο και Γονιδέλη Κωνσταντίνο.
Τη μαγειρική τέχνη τη σπούδασε στη «Chef d’ Oeuvre» και στη σχολή τουριστικών επαγγελμάτων Αθήνας.
Μετά το τέλος των σπουδών του είχε την ευκαιρία να συνεργασθεί ως Executive Chef στο Airotel Group και ως υπεύθυνος Chef σε 3 ξενοδοχεία. Επιπλέον, έχει εργαστεί ως καθηγητής μαγειρικής τέχνης στα ΙΕΚ ΔΟΜΗ και PRAXIS.
Η αγαπημένη του κουζίνα δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τη μεσογειακή.
Δείτε το πλήρες βιογραφικό από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων
E-mail επικοινωνίας: am[email protected]