Υλικά
- 400 γρ. ψωμί, χωρίς κόρα
- 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
- 1 μικρό κρεμμύδι, χοντροκομμένο
- Το χυμό από 1 μεγάλο λεμόνι
- 1 φλ. τσαγιού ταραμά
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε το ψωμί σε ένα μπολ, καλύψτε το με νερό και αφήστε το να μείνει μέχρι να μουλιάσει καλά, 5 έως 10 λεπτά. Σουρώστε καλά και πιέστε όλο το περιττό νερό από το ψωμί.
- Τοποθετήστε το ψωμί, το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και το χυμό λεμονιού σε έναν επεξεργαστή τροφίμων.
- Επεξεργαστείτε τα υλικά μέχρι να γίνουν ένα λείο μείγμα.
- Προσθέστε τον ταραμά και επεξεργαστείτε ξανά το μείγμα μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά και να έχετε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.