Υλικά

  • 400 γρ. ψωμί, χωρίς κόρα
  • 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • 1 μικρό κρεμμύδι, χοντροκομμένο
  • Το χυμό από 1 μεγάλο λεμόνι
  • 1 φλ. τσαγιού ταραμά

Εκτέλεση

  1. Τοποθετήστε το ψωμί σε ένα μπολ, καλύψτε το με νερό και αφήστε το να μείνει μέχρι να μουλιάσει καλά, 5 έως 10 λεπτά. Σουρώστε καλά και πιέστε όλο το περιττό νερό από το ψωμί.
  2. Τοποθετήστε το ψωμί, το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και το χυμό λεμονιού σε έναν επεξεργαστή τροφίμων.
  3. Επεξεργαστείτε τα υλικά μέχρι να γίνουν ένα λείο μείγμα.
  4. Προσθέστε τον ταραμά και επεξεργαστείτε ξανά το μείγμα μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά και να έχετε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.