Υλικά

  • 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • Χυμό από 1 λεμόνι
  • 1/2 κ. γλ. αποξηραμένη ρίγανη
  • 1/4 κ. γλ. αλάτι (ή περισσότερο ανάλογα με τη γεύση)
  • 1/4 κ. γλ. αλεσμένο μαύρο πιπέρι (ή περισσότερο ανάλογα με τη γεύση)

Εκτέλεση

  1. Τοποθετήστε όλα τα υλικά σε ένα μικρό μπολ και ανακατέψτε καλά με ένα κουτάλι.
  2. Μπορείτε να συνδυάσετε τα υλικά σε ένα βάζο και να το σφραγίσετε με το καπάκι. Ανακινήστε τα μέχρι να συνδυαστούν καλά.
  3. Χρησιμοποιήστε το αμέσως πάνω από τη σαλάτα και προσθέστε περισσότερο αλάτι και πιπέρι ανάλογα με τη γεύση.
  4. Φυλάξτε το ντρέσινγκ στο ψυγείο για έως και 1 εβδομάδα. Ανακινήστε ή ανακατέψτε καλά πριν από τη χρήση για να αποφύγετε τον διαχωρισμό των υλικών.