Υλικά
- 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
- Χυμό από 1 λεμόνι
- 1/2 κ. γλ. αποξηραμένη ρίγανη
- 1/4 κ. γλ. αλάτι (ή περισσότερο ανάλογα με τη γεύση)
- 1/4 κ. γλ. αλεσμένο μαύρο πιπέρι (ή περισσότερο ανάλογα με τη γεύση)
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε όλα τα υλικά σε ένα μικρό μπολ και ανακατέψτε καλά με ένα κουτάλι.
- Μπορείτε να συνδυάσετε τα υλικά σε ένα βάζο και να το σφραγίσετε με το καπάκι. Ανακινήστε τα μέχρι να συνδυαστούν καλά.
- Χρησιμοποιήστε το αμέσως πάνω από τη σαλάτα και προσθέστε περισσότερο αλάτι και πιπέρι ανάλογα με τη γεύση.
- Φυλάξτε το ντρέσινγκ στο ψυγείο για έως και 1 εβδομάδα. Ανακινήστε ή ανακατέψτε καλά πριν από τη χρήση για να αποφύγετε τον διαχωρισμό των υλικών.