Υλικά

  • 250 γρ. φέτα
  • 1/2 φλ. τσαγιού γιαούρτι
  • 2 κ. σ. ελαιόλαδο
  • Νιφάδες κόκκινου πιπεριού (προαιρετικά, για το σερβίρισμα)

Εκτέλεση

  1. Τοποθετήστε όλα τα υλικά σε έναν επεξεργαστή τροφίμων ή σε ένα μπλέντερ και χτυπήστε τα μέχρι να αποκτήσετε ένα λείο μείγμα.
  2. Αν η υφή είναι πολύ πηχτή, προσθέστε 1 κουταλάκι του γλυκού νερό κάθε φορά μέχρι να φτάσετε στην επιθυμητή υφή.
  3. Μεταφέρετε σε ένα μπολ σερβιρίσματος και σερβίρετε με λίγο ελαιόλαδο και τριμμένες νιφάδες κόκκινου πιπεριού, αν τις χρησιμοποιήσετε.