Υλικά
- 250 γρ. φέτα
- 1/2 φλ. τσαγιού γιαούρτι
- 2 κ. σ. ελαιόλαδο
- Νιφάδες κόκκινου πιπεριού (προαιρετικά, για το σερβίρισμα)
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε όλα τα υλικά σε έναν επεξεργαστή τροφίμων ή σε ένα μπλέντερ και χτυπήστε τα μέχρι να αποκτήσετε ένα λείο μείγμα.
- Αν η υφή είναι πολύ πηχτή, προσθέστε 1 κουταλάκι του γλυκού νερό κάθε φορά μέχρι να φτάσετε στην επιθυμητή υφή.
- Μεταφέρετε σε ένα μπολ σερβιρίσματος και σερβίρετε με λίγο ελαιόλαδο και τριμμένες νιφάδες κόκκινου πιπεριού, αν τις χρησιμοποιήσετε.