Υλικά
- 1 μικρό καρπούζι, κομμένο σε κύβους και χωρίς σπόρους
- 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
- 1/4 φλ. τσαγιού ξύδι από λευκό κρασί
- 1/4 φλ. τσαγιού θρυμματισμένη φέτα
- 2 κ. σ. ψιλοκομμένο δυόσμο ή κόλιανδρο
- 1/4 κ. γλ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
- Κόψτε σε κύβους το καρπούζι και θρυμματίστε τη φέτα.
- Σε ένα μπολ ανακατέψτε το ελαιόλαδο με το ξύδι, το πιπέρι και τον ψιλοκομμένο δυόσμο.
- Τοποθετήστε το καρπούζι σε μία σαλατιέρα, ραντίστε με το ντρέσινγκ και γαρνίρετε με τη θρυμματισμένη φέτα.
- Ανακατέψτε απαλά και απολαύστε.