Υλικά
- 2 αυγά
- 1 φλ. τσαγιού φύλλα σπανακιού
- 1 1/2 κ. σ. τριμμένη παρμεζάνα
- 1/4 κ. γλ. κρεμμύδι σε σκόνη
- 1/8 κ. γλ. τριμμένο μοσχοκάρυδο
- Αλάτι και πιπέρι για γεύση
Εκτέλεση
- Χτυπήστε τα αυγά σε ένα μπολ και ανακατέψτε το σπανάκι και την παρμεζάνα. Προσθέστε σκόνη κρεμμυδιού, μοσχοκάρυδο, αλάτι και πιπέρι.
- Λαδώστε ελαφρώς ένα τηγάνι και τοποθετήστε το σε μέτρια φωτιά. Μόλις ζεσταθεί, προσθέστε το μείγμα αυγών και μαγειρέψτε μέχρι να σταθεροποιηθεί μερικώς, περίπου 3 λεπτά. Αναποδογυρίστε με μια σπάτουλα και συνεχίστε το μαγείρεμα, 2 έως 3 λεπτά.
- Μειώστε τη φωτιά σε χαμηλή και συνεχίστε το μαγείρεμα, 2 έως 3 λεπτά.