Υλικά

  • 2 αυγά
  • 1 φλ. τσαγιού φύλλα σπανακιού
  • 1 1/2 κ. σ. τριμμένη παρμεζάνα
  • 1/4 κ. γλ. κρεμμύδι σε σκόνη
  • 1/8 κ. γλ. τριμμένο μοσχοκάρυδο
  • Αλάτι και πιπέρι για γεύση

Εκτέλεση

  1. Χτυπήστε τα αυγά σε ένα μπολ και ανακατέψτε το σπανάκι και την παρμεζάνα. Προσθέστε σκόνη κρεμμυδιού, μοσχοκάρυδο, αλάτι και πιπέρι.
  2. Λαδώστε ελαφρώς ένα τηγάνι και τοποθετήστε το σε μέτρια φωτιά. Μόλις ζεσταθεί, προσθέστε το μείγμα αυγών και μαγειρέψτε μέχρι να σταθεροποιηθεί μερικώς, περίπου 3 λεπτά. Αναποδογυρίστε με μια σπάτουλα και συνεχίστε το μαγείρεμα, 2 έως 3 λεπτά.
  3. Μειώστε τη φωτιά σε χαμηλή και συνεχίστε το μαγείρεμα, 2 έως 3 λεπτά.