Υλικά
- 6 πολύ καλά βρασμένα μεγάλα αυγά
- 2 κ. σ. θρυμματισμένη φέτα
- 1 κ. σ. απλό γιαούρτι
- 1 κ. σ. μαγιονέζα
- 1 κ. σ. ψιλοκομμένη λιαστή ντομάτα
- 2 ελιές, χωρίς κουκούτσι και ψιλοκομμένες
- 1 πρέζα αλάτι και πιπέρι
- Επιπλέον ελιές, μισοκομμένες και λιαστές ντομάτες σε λεπτές φέτες, προαιρετικά
Εκτέλεση
- Κόψτε τα αυγά κατά μήκος στη μέση, αφαιρέστε τους κρόκους και διατηρήστε τα ασπράδια.
- Σε ένα μικρό μπολ, πολτοποιήστε τους κρόκους. Ανακατέψτε το τυρί, το γιαούρτι, τη μαγιονέζα, την ψιλοκομμένη ντομάτα, τις ψιλοκομμένες ελιές, αλάτι και πιπέρι.
- Τοποθετήστε τη γέμιση στα ασπράδια των αυγών.
- Αν θέλετε, με τις επιπλέον ελιές και λιαστές ντομάτες. Τοποθετήστε στο ψυγείο, σκεπάζοντας, μέχρι να σερβίρετε.