Υλικά
- 2 μισά στήθη κοτόπουλου χωρίς δέρμα και κόκαλα
- 1/4 φλ. τσαγιού μέλι
- 2 κ. σ. σάλτσα σόγιας
- 1/8 κ. γλ. νιφάδες κόκκινου πιπεριού
- 1 1/2 κ. σ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Χτυπήστε το μέλι, τη σάλτσα σόγιας και τις νιφάδες κόκκινου πιπεριού σε ένα μπολ και αφήστε τα στην άκρη.
- Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
- Μαγειρέψτε και ανακατέψτε το κοτόπουλο στο καυτό λάδι μέχρι να ροδίσει ελαφρά, περίπου 5 λεπτά.
- Ρίξτε το μείγμα μελιού στο τηγάνι. Συνεχίστε να μαγειρεύετε και να ανακατεύετε μέχρι το κοτόπουλο να μην είναι πλέον ροζ στο κέντρο και η σάλτσα να πήξει, περίπου 5 λεπτά ακόμα.
- Σερβίρετε ζεστό και απολαύστε!