Υλικά
- 1 1/2 μπουκάλια Μοσχάτο, διατηρημένα στο ψυγείο
- 1/2 φλ. τσαγιού triple sec
- Χυμό από 3 λάιμ
- 1/4 φλ. τσαγιού κρυσταλλική ζάχαρη
- 3 φλ. τσαγιού βατόμουρα
- 3 φλ. τσαγιού μύρτιλα
- 6 ακτινίδια, καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες
- 2 φλ. τσαγιού ανανά σε κύβους
- 2 φλ. τσαγιού μάνγκο σε κύβους
- 2 φλ. τσαγιού φράουλες κομμένες στη μέση
Εκτέλεση
- Σε μια μεγάλη κανάτα ανακατέψτε το λευκό κρασί, το triple sec, το χυμό λάιμ και τη ζάχαρη μέχρι να ενωθούν καλά.
- Σε ψηλά ποτήρια, βάλτε σε στρώσεις τα βατόμουρα, τα μύρτιλα, τα ακτινίδια, τον ανανά, το μάνγκο και τις φράουλες.
- Ρίξτε το μείγμα κρασιού πάνω από τα φρούτα και σερβίρετε.