Υλικά
- 1 κονσέρβα τόνου, στραγγισμένη
- 1/2 φλ. τσαγιού μαγιονέζα
- 1/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο σέλινο
- 1/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 1 κ. σ. ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό
- 1/2 κ. γλ. χυμό λεμονιού
- 1/4 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη
- 1/8 κ. γλ. αλάτι
- 1/8 κ. γλ. αλεσμένο μαύρο πιπέρι
- 1 πρέζα πάπρικα, ή ανάλογα με τη γεύση
Εκτέλεση
- Συνδυάστε τον τόνο, τη μαγιονέζα, το σέλινο, το κρεμμύδι, το μαϊντανό, το χυμό λεμονιού, τη σκόνη σκόρδου, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατέψτε καλά.
- Προσθέστε πάπρικα, κατά βούληση, και τοποθετήστε στο ψυγείο.
- Σερβίρετε ιδανικά πάνω από μια πράσινη σαλάτα ή ως άλειμμα σε σάντουιτς.