Υλικά

  • 3 κολοκυθάκια, κομμένα σε ροδέλες
  • 1 κ. σ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι, ανάλογα με τη γεύση
  • 1/3 φλ. τσαγιού σάλτσα μαρινάρα
  • 1/2 φλ. τσαγιού ψιλοτριμμένη μοτσαρέλα
  • 1/4 φλ. τσαγιού μίνι πεπερόνι
  • 1 κ. σ. ιταλικό καρύκευμα

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στο γκριλ.
  2. Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε τα κολοκυθάκια σε δόσεις και ψήστε τα, γυρίζοντας μια φορά, μέχρι να πάρουν χρώμα, περίπου 1-2 λεπτά από κάθε πλευρά.
  3. Τοποθετήστε τα κολοκυθάκια σε ένα μεγάλο ταψί. Τοποθετήστε σε κάθε κολοκυθάκι μαρινάρα, μοτσαρέλα και μίνι πεπερόνι.
  4. Τοποθετήστε στο φούρνο και μαγειρέψτε μέχρι να λιώσει το τυρί, περίπου 1-2 λεπτά.
  5. Σερβίρετε αμέσως, πασπαλίζοντας με ιταλικό καρύκευμα, αν θέλετε.