Υλικά
- 3 κολοκυθάκια, κομμένα σε ροδέλες
- 1 κ. σ. ελαιόλαδο
- Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι, ανάλογα με τη γεύση
- 1/3 φλ. τσαγιού σάλτσα μαρινάρα
- 1/2 φλ. τσαγιού ψιλοτριμμένη μοτσαρέλα
- 1/4 φλ. τσαγιού μίνι πεπερόνι
- 1 κ. σ. ιταλικό καρύκευμα
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στο γκριλ.
- Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε τα κολοκυθάκια σε δόσεις και ψήστε τα, γυρίζοντας μια φορά, μέχρι να πάρουν χρώμα, περίπου 1-2 λεπτά από κάθε πλευρά.
- Τοποθετήστε τα κολοκυθάκια σε ένα μεγάλο ταψί. Τοποθετήστε σε κάθε κολοκυθάκι μαρινάρα, μοτσαρέλα και μίνι πεπερόνι.
- Τοποθετήστε στο φούρνο και μαγειρέψτε μέχρι να λιώσει το τυρί, περίπου 1-2 λεπτά.
- Σερβίρετε αμέσως, πασπαλίζοντας με ιταλικό καρύκευμα, αν θέλετε.