Υλικά
- 400 γρ. κιμά από χοιρινό λουκάνικο
- 6 μεγάλα αυγά
- 2 φλ. τσαγιού γάλα 2%
- 1 κ. γλ. αλάτι
- 1 κ. γλ. μουστάρδα σε σκόνη
- 6 φέτες λευκό ψωμί, κομμένο σε κύβους
- 1 φλ. τσαγιού τριμμένο τυρί τσένταρ
Εκτέλεση
- Σοτάρετε τον κιμά από τα λουκάνικα σε ένα τηγάνι μέχρι να αποκτήσει καφετί χρώμα και αφήστε το στην άκρη.
- Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπήστε τα αυγά, προσθέστε το γάλα, το αλάτι και τη μουστάρδα. Ανακατέψτε τους κύβους ψωμιού, το τυρί και το λουκάνικο.
- Ρίξτε το μείγμα σε ένα λαδωμένο πυρέξ, καλύψτε και βάλτε το στο ψυγείο για 8 ώρες ή όλη τη νύχτα. Αφαιρέστε από το ψυγείο 30 λεπτά πριν το ψήσιμο.
- Ψήστε, χωρίς κάλυμμα, στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά ή μέχρι ένα μαχαίρι που εισάγετε στο κέντρο να βγαίνει καθαρό.