Υλικά

  • 175 γρ. σοκολάτας με 55% κακάο
  • 100 γρ. σοκολάτας με 72% κακάο
  • 25 γρ. σοκολάτα με 85% κακάο
  • 150 γρ. βούτυρο
  • 5 αυγά
  • 150 γρ. καστανή ζάχαρη
  • 15 γρ. αλεύρι
  • 1/2 κ. γλ. αλάτι

Εκτέλεση

  1. Ανακατέψτε τη σοκολάτα με το βούτυρο σε μπεν μαρί και αφήστε την στην άκρη να κρυώσει.
  2. Σε ένα άλλο μπολ προσθέστε τα αυγά και την καστανή ζάχαρη και ανακατέψτε με τη βοήθεια ενός σύρματος.
  3. Ρίξτε τη λιωμένη σοκολάτα και το βούτυρο στα αυγά και την καστανή ζάχαρη.
  4. Προσθέστε το αλεύρι και το κοσκινισμένο αλάτι. Βεβαιωθείτε ότι όλα έχουν αναμειχθεί καλά.
  5. Ρίξτε το μείγμα στη φόρμα και ψήστε το στους 200 βαθμούς για 17- 20 λεπτά.
  6. Αφήστε το να κρυώσει για τουλάχιστον 4 ώρες.