Υλικά
- 3 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένο τυρί τσένταρ
- 1 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
- 1 κ. σ. κορν φλάουρ
- 1/4 κ. γλ. πιπέρι καγιέν
- 1/2 σκελίδα σκόρδο
- 3 φλ. τσαγιού γάλα
- 1 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου
- 1 φλ. τσαγιού μπρόκολο, ψιλοκομμένο
- 1 μπαγκέτα
Εκτέλεση
- Σε μέτρια φωτιά, ανακατέψτε το τυρί με το κορν φλάουρ και το πιπέρι καγιέν.
- Μόλις λιώσει, προσθέστε σιγά- σιγά το σκόρδο, το γάλα και το ζωμό κοτόπουλου.
- Προσθέστε το ψιλοκομμένο μπρόκολο και αφήστε το να σιγοβράσει περίπου 5 λεπτά.
- Κόψτε την μπαγκέτα σε φέτες, καλύψτε με τριμμένο τσένταρ και ψήστε για 3 λεπτά.
- Σερβίρετε τη σούπα και συνοδέψτε με το ψημένο ψωμί με τσένταρ.