Υλικά

  • 2 πατάτες, κομμένες σε κύβους
  • 1/2 κεφάλι μπρόκολο, κομμένο σε μπουκετάκια
  • 1 κόκκινη πιπεριά, ξεσποριασμένη και ψιλοκομμένη
  • 1 κ. σ. σκόρδο σε σκόνη
  • 1 κ. σ. αποξηραμένο μαϊντανό
  • 1 κ. γλ. αλάτι
  • 1 κ. γλ. πιπέρι
  • 3 κ. σ. ελαιόλαδο, μοιρασμένο
  • 1/2 φλ. τσαγιού παρμεζάνα
  • 1 φλ. τσαγιού κουσκούς, μαγειρεμένο

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
  2. Τοποθετήστε τις πατάτες, τα μπουκετάκια μπρόκολου και την κόκκινη πιπεριά σε ένα ταψί.
  3. Πασπαλίστε τα λαχανικά με σκόνη σκόρδου, μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και ανακατέψτε τα.
  4. Ψήστε για 25 λεπτά, μέχρι τα λαχανικά να μαλακώσουν.
  5. Πασπαλίστε τα λαχανικά με την παρμεζάνα.
  6. Προσθέστε τα λαχανικά σε ένα μεγάλο μπολ με το κους κους και την υπόλοιπη κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και ανακατέψτε τα.