Υλικά
- 2 πατάτες, κομμένες σε κύβους
- 1/2 κεφάλι μπρόκολο, κομμένο σε μπουκετάκια
- 1 κόκκινη πιπεριά, ξεσποριασμένη και ψιλοκομμένη
- 1 κ. σ. σκόρδο σε σκόνη
- 1 κ. σ. αποξηραμένο μαϊντανό
- 1 κ. γλ. αλάτι
- 1 κ. γλ. πιπέρι
- 3 κ. σ. ελαιόλαδο, μοιρασμένο
- 1/2 φλ. τσαγιού παρμεζάνα
- 1 φλ. τσαγιού κουσκούς, μαγειρεμένο
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Τοποθετήστε τις πατάτες, τα μπουκετάκια μπρόκολου και την κόκκινη πιπεριά σε ένα ταψί.
- Πασπαλίστε τα λαχανικά με σκόνη σκόρδου, μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και ανακατέψτε τα.
- Ψήστε για 25 λεπτά, μέχρι τα λαχανικά να μαλακώσουν.
- Πασπαλίστε τα λαχανικά με την παρμεζάνα.
- Προσθέστε τα λαχανικά σε ένα μεγάλο μπολ με το κους κους και την υπόλοιπη κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και ανακατέψτε τα.