Υλικά
- 1 μπουκάλι ξηρό κόκκινο κρασί
- 2 κ. σ. νέκταρ αγαύης
- 1/4 φλ. τσαγιού grand marnier
- 1/4 φλ. τσαγιού μπράντι
- 1 πορτοκάλι, κομμένο στη μέση και στη συνέχεια σε φέτες
- 1 λάιμ, κομμένο σε φέτες
- 1 αχλάδι, κομμένο σε φέτες
- 1/2 φλ. τσαγιού σπόρους ροδιού
- 2 ξυλάκια κανέλας
Εκτέλεση
- Σε μια μεγάλη κανάτα ρίξτε το νέκταρ αγαύης, το grand marnier, το κονιάκ, το πορτοκάλι, το λάιμ, το αχλάδι, τους σπόρους ροδιού, τα ξυλάκια κανέλας. Ανακατέψτε για να συνδυαστούν.
- Προσθέστε το κόκκινο κρασί και ανακατέψτε.
- Σκεπάστε και τοποθετήστε το στο ψυγείο για 1-2 ώρες (όσο περισσότερο μείνει τόσο καλύτερη γεύση θα έχει).
- Σερβίρετε τη σανγκρία σε ποτήρι με πάγο ή παγωμένη από το ψυγείο.