Υλικά
- 220 γρ. τυρί κρέμα, μαλακωμένο
- 80 γρ. καπνιστό μοσχαρίσιο κρέας σε λεπτές φέτες, ψιλοκομμένο
- 1 κονσέρβα πράσινες ελιές γεμιστές με πιπεριά, ψιλοκομμένες
- 1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 2 πρέζες σάλτσα Worcestershire, ή ανάλογα με τη γεύση
- 1 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένα καρύδια
Εκτέλεση
- Ανακατέψτε το τυρί κρέμα, το μοσχάρι, τις ελιές, το κρεμμύδι και τη σάλτσα Worcestershire σε ένα μπολ μέχρι να αναμειχθούν ομοιόμορφα τα υλικά.
- Καλύψτε το μείγμα και βάλτε το στο ψυγείο μέχρι να σταθεροποιηθεί, τουλάχιστον 2 ώρες.
- Τοποθετήστε ένα μεγάλο φύλλο λαδόκολλας σε μια επίπεδη επιφάνεια. Πασπαλίστε με καρύδια. Φτιάξτε τις μπάλες τυριού και κυλήστε στα καρύδια μέχρι να καλυφθούν εντελώς.
- Μεταφέρετε τις μπάλες τυριού σε πιατέλα σερβιρίσματος ή τυλίξτε ξανά με λαδόκολλα και βάλτε τη στο ψυγείο μέχρι να τη σερβίρετε.