Υλικά

  • 220 γρ. τυρί κρέμα, μαλακωμένο
  • 80 γρ. καπνιστό μοσχαρίσιο κρέας σε λεπτές φέτες, ψιλοκομμένο
  • 1 κονσέρβα πράσινες ελιές γεμιστές με πιπεριά, ψιλοκομμένες
  • 1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 2 πρέζες σάλτσα Worcestershire, ή ανάλογα με τη γεύση
  • 1 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένα καρύδια

Εκτέλεση

  1. Ανακατέψτε το τυρί κρέμα, το μοσχάρι, τις ελιές, το κρεμμύδι και τη σάλτσα Worcestershire σε ένα μπολ μέχρι να αναμειχθούν ομοιόμορφα τα υλικά.
  2. Καλύψτε το μείγμα και βάλτε το στο ψυγείο μέχρι να σταθεροποιηθεί, τουλάχιστον 2 ώρες.
  3. Τοποθετήστε ένα μεγάλο φύλλο λαδόκολλας σε μια επίπεδη επιφάνεια. Πασπαλίστε με καρύδια. Φτιάξτε τις μπάλες τυριού και κυλήστε στα καρύδια μέχρι να καλυφθούν εντελώς.  
  4. Μεταφέρετε τις μπάλες τυριού σε πιατέλα σερβιρίσματος ή τυλίξτε ξανά με λαδόκολλα και βάλτε τη στο ψυγείο μέχρι να τη σερβίρετε.