Υλικά
- 1 πακέτο ζυμαρικά
- 2 κ. σ. ελαιόλαδο
- 1/2 κιλό ιταλικό λουκάνικο, σε κιμά
- 1/2 κ. γλ. νιφάδες κόκκινου πιπεριού
- 1/2 φλ. τσαγιού κρεμμύδι σε κύβους
- 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
- 1 συσκευασία ντομάτα στον τρίφτη
- 1 1/2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
- 1/2 κ. γλ. αλάτι
- 3 κ. σ. ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό
Εκτέλεση
- Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, ώστε να γίνουν al dente.
- Ζεστάνετε το λάδι σε ένα μεγάλο, βαθύ τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Μαγειρέψτε το λουκάνικο και τις νιφάδες πιπεριού μέχρι το λουκάνικο να ροδίσει ομοιόμορφα.
- Ανακατέψτε το κρεμμύδι και το σκόρδο και μαγειρέψτε μέχρι να μαλακώσει το κρεμμύδι.
- Προσθέστε τις ντομάτες, την κρέμα γάλακτος και το αλάτι και αφήστε να σιγοβράσει μέχρι να πήξει το μείγμα, 8 έως 10 λεπτά.
- Ανακατέψτε τα μαγειρεμένα ζυμαρικά στη σάλτσα και ζεστάνετέ τα με τη σάλτσα. Σερβίρετε και πασπαλίστε με μαϊντανό.