Υλικά

  • 4 φιλέτα σολομού
  • 3 κ. σ. μουστάρδα
  • Αλάτι και μαύρο πιπέρι για γεύση
  • 1/4 φλ. τσαγιού τριμμένη φρυγανιά
  • 1/4 φλ. τσαγιού βούτυρο, λιωμένο

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς και στρώστε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί.
  2. Τοποθετήστε τα φιλέτα σολομού με την πλευρά του δέρματος προς τα κάτω στο προετοιμασμένο ταψί.
  3. Απλώστε ένα λεπτό στρώμα μουστάρδας πάνω από κάθε φιλέτο και αλατοπιπερώστε. Καλύψτε με την τριμμένη φρυγανιά και στη συνέχεια περιχύστε με το λιωμένο βούτυρο.
  4. Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο μέχρι ο σολομός να ξεφλουδίζει εύκολα με ένα πιρούνι, περίπου 15 λεπτά.