Υλικά

  • 4 φιλέτα σολομού
  • 3 κ. σ. μουστάρδα
  • 1/4 φλ. τσαγιού βούτυρο, λιωμένο
  • Αλάτι και αλεσμένο μαύρο πιπέρι κατά βούληση
  • 1/4 φλ. τσαγιού ψίχουλα ψωμιού ιταλικού τύπου

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς και στρώστε ένα ρηχό ταψί με αλουμινόχαρτο.
  2. Τοποθετήστε τα φιλέτα σολομού με το δέρμα προς τα κάτω στο προετοιμασμένο ταψί. Απλώστε μια λεπτή στρώση μουστάρδας πάνω από κάθε φιλέτο και αλατοπιπερώστε. Καλύψτε με ψίχουλα ψωμιού και στη συνέχεια περιχύστε με το λιωμένο βούτυρο.
  3. Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο μέχρι ο σολομός να ξεφλουδίσει εύκολα με ένα πιρούνι, περίπου 15 λεπτά.