Υλικά

  • 1/2 φλ. τσαγιού πάνκο
  • 1/4 φλ. τσαγιού αλεύρι
  • 1/2 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 1/2 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 3 κονσέρβες σολομού των 140 γρ.
  • 1/2 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη
  • 1/2 κ. γλ αλάτι
  • 1/4 κ. γλ πιπέρι
  • 1 μεγάλο αυγό ελαφρά χτυπημένο
  • 1/4 φλ. τσαγιού μαγιονέζα
  • 1 κ. σ. σάλτσα Worcestershire
  • 1/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο κόλιανδρο

Εκτέλεση

  1. Τοποθετήστε το πάνκο και το αλεύρι σε ένα μπολ και ανακατέψτε.
  2. Προσθέστε τις πιπεριές, τον κονσερβοποιημένο σολομό, το σκόρδο, το αλάτι, το πιπέρι, το αυγό, τη μαγιονέζα, τη σάλτσα Worcestershire και τον κόλιανδρο. Ανακατέψτε μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα.
  3. Πλάστε 6- 8 μπιφτέκια και ζεστάνετε το λάδι σε μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
  4. Προσθέστε τα μπιφτέκια στο τηγάνι και μαγειρέψτε για 2- 3 λεπτά από κάθε πλευρά ή μέχρι να ροδίσουν.