Υλικά
- 1/2 φλ. τσαγιού πάνκο
- 1/4 φλ. τσαγιού αλεύρι
- 1/2 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1/2 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 3 κονσέρβες σολομού των 140 γρ.
- 1/2 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη
- 1/2 κ. γλ αλάτι
- 1/4 κ. γλ πιπέρι
- 1 μεγάλο αυγό ελαφρά χτυπημένο
- 1/4 φλ. τσαγιού μαγιονέζα
- 1 κ. σ. σάλτσα Worcestershire
- 1/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο κόλιανδρο
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε το πάνκο και το αλεύρι σε ένα μπολ και ανακατέψτε.
- Προσθέστε τις πιπεριές, τον κονσερβοποιημένο σολομό, το σκόρδο, το αλάτι, το πιπέρι, το αυγό, τη μαγιονέζα, τη σάλτσα Worcestershire και τον κόλιανδρο. Ανακατέψτε μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα.
- Πλάστε 6- 8 μπιφτέκια και ζεστάνετε το λάδι σε μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
- Προσθέστε τα μπιφτέκια στο τηγάνι και μαγειρέψτε για 2- 3 λεπτά από κάθε πλευρά ή μέχρι να ροδίσουν.