Υλικά
- 55 ml βότκα
- 30 ml φρέσκο εσπρέσο σε υγρή μορφή
- 15 ml λικέρ καφέ
- 5 ml απλό σιρόπι
- 3 κόκκους εσπρέσο, για γαρνίρισμα
- Πάγο για το χτύπημα
Εκτέλεση
- Γεμίστε ένα σέικερ για κοκτέιλ με πάγο. Προσθέστε τη βότκα, τον εσπρέσο, το λικέρ καφέ και το απλό σιρόπι.
- Κλείστε με το καπάκι και ανακινήστε δυνατά για 20 δευτερόλεπτα.
- Σουρώστε το κοκτέιλ σε ένα ποτήρι μαρτίνι και γαρνίρετε με τους κόκκους εσπρέσο.