Υλικά

  • 55 ml βότκα
  • 30 ml φρέσκο εσπρέσο σε υγρή μορφή
  • 15 ml λικέρ καφέ
  • 5 ml απλό σιρόπι
  • 3 κόκκους εσπρέσο, για γαρνίρισμα
  • Πάγο για το χτύπημα

Εκτέλεση

  1. Γεμίστε ένα σέικερ για κοκτέιλ με πάγο. Προσθέστε τη βότκα, τον εσπρέσο, το λικέρ καφέ και το απλό σιρόπι.
  2. Κλείστε με το καπάκι και ανακινήστε δυνατά για 20 δευτερόλεπτα.
  3. Σουρώστε το κοκτέιλ σε ένα ποτήρι μαρτίνι και γαρνίρετε με τους κόκκους εσπρέσο.