Υλικά

Υλικά για 2-4 άτομα

– 6 μανιτάρια portobello χωρίς κοτσάνι
– 400 γραμμάρια φέτα
– 3 πατάτες βραστές πολτοποιημένες
– 2 ντομάτες ψιλοκομμένες
– 1 σκελίδα σκόρδο σκόρδο λιωμένη
– Ρίγανη
– Πιπέρι
– Αλάτι
– Λίγο ελαιόλαδο

Εκτέλεση

1. Σε μια κατσαρόλα βράζουμε σε αλατισμένο νερό τις πατάτες κομμένες σε κύβους για περίπου 15 λεπτά.

2. Σε άλλο μπολ λιώνουμε τη φέτα μας και προσθέτουμε λίγη ντομάτα τριμμένη, λιωμένο σκόρδο κι όλα τα υπόλοιπα υλικά.

3. Τα ανακατεύουμε καλά για να γίνουν ενιαίο μείγμα. Στο τέλος αφού βράσουν και οι πατάτες τις λιώνουμε με ένα πιρούνι και τις προσθέτουμε στο μείγμα της φέτας.

4. Αφαιρούμε το κοτσάνι από τα μανιτάρια, τα γεμίζουμε με τη γέμιση και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να λιώσει η γέμιση για περίπου 15 λεπτά στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις πάνω – κάτω.