Υλικά
- 12 αβγά
- 1/2 φλ. τσαγιού μαγιονέζα
- 1 κ. γλ. κίτρινη μουστάρδα
- 1/2 κ. γλ. σάλτσα worcestershire
- 1/2 κ. γλ. αλάτι
- 1/2 κ. γλ. πάπρικα
Εκτέλεση
- Βράστε τα αβγά να γίνουν σφιχτά και αφήστε στην άκρη.
- Όταν κρυώσουν κόψτε στη μέση κατά μήκος, αφαιρέστε τους κρόκους προσεκτικά και τοποθετήστε τους σε ένα μπολ.
- Προσθέστε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, τη σάλτσα worcestershire και το αλάτι στο μπολ με τους κρόκους αβγών και ανακατέψτε μέχρι να αποκτήσετε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
- Με ένα κουτάλι γεμίστε τα ασπράδια των αβγών με τη γέμιση, γαρνίρετε με γλυκιά πάπρικα και διατηρήστε στο ψυγείο μέχρι να τα απολαύσετε.