Υλικά

Εκτέλεση Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο ή τη μαργαρίνη με την ζάχαρη και ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά, ενώ συνεχίζουμε το χτύπημα. Μόλις αφρατέψει το μείγμα και πάρει όγκο ρίχνουμε την καρύδα και τη βανίλια. Ενώνουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και το ρίχνουμε και αυτό μέσα στο μείγμα χαμηλώνοντας την ταχύτητα του μίξερ. Τα αφήνουμε να χτυπηθούν όλα μαζί για 2 λεπτά. Παίρνουμε ένα ταψάκι 26 εκ. , στρώνουμε στη βάση μια λαδόκολλα ρίχνουμε από πάνω το μείγμα του κέικ, προσθέτουμε διάσπαρτα και τις φράουλες από πάνω και ανακατεύουμε με ένα πιρούνι. Το αφήνουμε να ψηθεί για 45 λεπτά στους 180 βαθμούς, στη δεύτερη σκάλα του φούρνο και στο πρόγραμμα με αντιστάσεις πάνω και κάτω. Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr