Υλικά
- 450 γρ. ιταλικό λουκάνικο αλεσμένο
- 6 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου
- 1 ματσάκι καλαί (kale) ψιλοκομμένο
- 300 γρ. τορτελίνια τυριού
- 1 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
- Σοτάρετε το λουκάνικο σε μια κατσαρόλα και τοποθετήστε σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί.
- Σουρώστε το περιττό λίπος από το σκεύος και τοποθετήστε την κατσαρόλα στο μάτι της κουζίνας. Προσθέστε το ζωμό κοτόπουλου και το καλαί και σιγοβράστε για περίπου 15 λεπτά.
- Προσθέστε το λουκάνικο και τα τορτελίνια στην κατσαρόλα και σιγοβράστε για 7 λεπτά ή μέχρι να μαγειρευτούν τα τορτελίνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Ανακατέψτε την κρέμα γάλακτος και σερβίρετε με επιπλέον νιφάδες κόκκινης πιπεριάς και τριμμένη παρμεζάνα, προαιρετικά.