Υλικά
- 2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 φλ. τσαγιού τριμμένο τυρί τσένταρ
- 1 κ. σ. μπέικιν πάουντερ
- 1 κ. γλ. αλάτι
- 1/2 κ. γλ. σκόνη σκόρδου
- 2/3 φλ. τσαγιού γάλα
- 1/3 φλ. τσαγιού βούτυρο
- 1 μεγάλο αβγό
- 2 κ. σ. λιωμένο βούτυρο
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς και στρώστε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί.
- Σε ένα μπολ ανακατέψτε το αλεύρι με το τσένταρ, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και τη σκόνη σκόρδου.
- Ρίξτε το γάλα, το 1/3 φλιτζάνι βούτυρο και το αβγό σε ένα ξεχωριστό μπολ και ανακατέψτε.
- Προσθέστε το μείγμα με το αλεύρι στο μπολ με το γάλα και ανακατέψτε μέχρι να αποκτήσετε ένα λείο μείγμα.
- Με ένα κουτάλι της σούπας τη φορά ρίξτε το μείγμα στο έτοιμο ταψί.
- Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 10 λεπτά. Αλείψτε από πάνω το λιωμένο βούτυρο και συνεχίστε το ψήσιμο μέχρι τα μπισκότα να ροδίσουν, για περίπου 5 λεπτά ακόμα.