Υλικά

  • 2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 φλ. τσαγιού τριμμένο τυρί τσένταρ
  • 1 κ. σ. μπέικιν πάουντερ
  • 1 κ. γλ. αλάτι
  • 1/2 κ. γλ. σκόνη σκόρδου
  • 2/3 φλ. τσαγιού γάλα
  • 1/3 φλ. τσαγιού βούτυρο
  • 1 μεγάλο αβγό
  • 2 κ. σ. λιωμένο βούτυρο

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς και στρώστε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί.
  2. Σε ένα μπολ ανακατέψτε το αλεύρι με το τσένταρ, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και τη σκόνη σκόρδου.
  3. Ρίξτε το γάλα, το 1/3 φλιτζάνι βούτυρο και το αβγό σε ένα ξεχωριστό μπολ και ανακατέψτε.
  4. Προσθέστε το μείγμα με το αλεύρι στο μπολ με το γάλα και ανακατέψτε μέχρι να αποκτήσετε ένα λείο μείγμα.
  5. Με ένα κουτάλι της σούπας τη φορά ρίξτε το μείγμα στο έτοιμο ταψί.
  6. Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 10 λεπτά. Αλείψτε από πάνω το λιωμένο βούτυρο και συνεχίστε το ψήσιμο μέχρι τα μπισκότα να ροδίσουν, για περίπου 5 λεπτά ακόμα.