Υλικά
- 450 γρ. χωριάτικα λουκάνικα
- 2 κ. σ. λάδι
- 2 φλ. τσαγιού κίτρινη κολοκύθα σε κύβους
- 1 φλ. τσαγιού φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 3 με 4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 3 φλ. τσαγιού ντομάτες ψιλοκομμένες
- 4 κ. γλ. σάλτσα Worcestershire
- 1/8 κ. γλ. πιπέρι καγιέν
Εκτέλεση
- Ζεστάνετε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι, μαγειρέψτε το λουκάνικο και αφήστε στην άκρη.
- Όταν κρυώσει αρκετά κόψτε σε κομμάτια και επιστρέψτε το στο τηγάνι.
- Προσθέστε την κολοκύθα και τα κρεμμύδια και μαγειρέψτε για 3 λεπτά.
- Ρίξτε και το σκόρδο και μαγειρέψτε για 1 λεπτό ακόμη. Ανακατέψτε τις ντομάτες, τη σάλτσα Worcestershire και το πιπέρι καγιέν και σοτάρετε για λίγο ακόμη.