Υλικά

  • 420 γρ. πουρέ κολοκύθας
  • 3 φλ. τσαγιού γάλα (ή περισσότερο αν χρειαστεί)
  • 1/2 φλ. τσαγιού γιαούρτι με άρωμα βανίλια
  • Λίγη κανέλα τριμμένη
  • 4 μπισκότα κανέλας, θρυμματισμένα

Εκτέλεση

  1. Πολύ νωρίτερα της παρασκευής του smoothie τοποθετήστε τονν πουρέ κολοκύθας σε ένα δοχείο κατάλληλο για κατάψυξη. Καταψύξτε για μερικές ώρες ή μέχρι να παγώσει.
  2. Για να φτιάξετε το smoothie, προσθέστε το γάλα και το γιαούρτι στο μπλέντερ. Ρίξτε μέσα την παγωμένη γέμιση κολοκυθόπιτας και ανακατέψτε μέχρι να λιώσει εντελώς η παγωμένη γέμιση.
  3. Προσθέστε περισσότερο γάλα ή γιαούρτι, όσο χρειάζεται για να έχετε τη συνοχή που θέλετε.
  4. Ρίξτε σε ατομικά ποτήρια και πασπαλίστε τις κορυφές με τρίμματα μπισκότων κανέλας.
  5. Σερβίρετε αμέσως και απολαύστε.