Υλικά
- 6 μπούτια κοτόπουλου χωρίς κόκαλα
- 3/4 κ. γλ. αλάτι
- 1/4 κ. γλ. πιπέρι
- 1 κ. σ. λάδι
- 1 φλ. τσαγιού χυμό μήλου χωρίς ζάχαρη
- 1 κ. γλ. φρέσκο θυμάρι ή 1/4 κ. γλ. αποξηραμένο θυμάρι
Εκτέλεση
- Αλατοπιπερώστε το κοτόπουλο και ζεστάνετε το λάδι σε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
- Σοτάρετε το κοτόπουλο και από τις δύο πλευρές και αφαιρέστε από το τηγάνι.
- Προσθέστε το χυμό μήλου και το θυμάρι στο τηγάνι και αφήστε να πάρουν μια βράση ανακατεύοντας.
- Σιγομαγειρέψτε μέχρι το υγρό να μειωθεί στο μισό.
- Προσθέστε το κοτόπουλο στο τηγάνι και μαγειρέψτε, σκεπασμένο, σε μέτρια φωτιά μέχρι να ψηθεί καλά.