Υλικά

  • 1/2 κιλό μοσχαρίσιο κιμά μαγειρεμένο
  • 400 γρ. κόκκινα φασόλια σε κονσέρβα
  • 280 γρ. σάλτσα ντομάτας σε κύβους
  • 1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
  • 1 κ. γλ. κόκκινο πιπέρι
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Προαιρετικά για γαρνιτούρα: τυρί, ξινή κρέμα, τσιπς τορτίγιας, κόλιανδρο, φρέσκο κρεμμυδάκι

Εκτέλεση

  1. Ανακατέψτε το κρέας, τα φασόλια και τις ντομάτες σε μια μεγάλη κατσαρόλα.
  2. Αφήστε να πάρει μια βράση σε μέτρια φωτιά, χαμηλώστε τη φωτιά και αφήστε να σιγοβράσει για περίπου 30 λεπτά.
  3. Αλατοπιπερώστε κατά βούληση και απολαύστε με τις αγαπημένες σας γαρνιτούρες, όπως τυρί, ξινή κρέμα, κόλιανδρο ή τσιπς τορτίγιας.