Υλικά
- 1/2 κιλό μοσχαρίσιο κιμά μαγειρεμένο
- 400 γρ. κόκκινα φασόλια σε κονσέρβα
- 280 γρ. σάλτσα ντομάτας σε κύβους
- 1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
- 1 κ. γλ. κόκκινο πιπέρι
- Αλάτι, πιπέρι
- Προαιρετικά για γαρνιτούρα: τυρί, ξινή κρέμα, τσιπς τορτίγιας, κόλιανδρο, φρέσκο κρεμμυδάκι
Εκτέλεση
- Ανακατέψτε το κρέας, τα φασόλια και τις ντομάτες σε μια μεγάλη κατσαρόλα.
- Αφήστε να πάρει μια βράση σε μέτρια φωτιά, χαμηλώστε τη φωτιά και αφήστε να σιγοβράσει για περίπου 30 λεπτά.
- Αλατοπιπερώστε κατά βούληση και απολαύστε με τις αγαπημένες σας γαρνιτούρες, όπως τυρί, ξινή κρέμα, κόλιανδρο ή τσιπς τορτίγιας.