Υλικά

  • 3 φλ. τσαγιού θρυμματισμένα μπισκότα
  • 2 συσκευασίες τυρί κρέμα
  • 1/3 φλ. τσαγιού ζάχαρη
  • 2 φλ. τσαγιού σοκολάτα
  • 1 1/2 φλ. τσαγιού ράσμπερις

Εκτέλεση

  1. Λιώστε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί, ανακατεύοντας μέχρι να λιώσει καλά.
  2. Χτυπήστε το τυρί κρέμας και τη ζάχαρη σε ένα μεγάλο μπολ με ηλεκτρικό μίξερ σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να ανακατευτούν καλά.
  3. Προσθέστε τη σοκολάτα και ανακατέψτε ξανά.
  4. Τοποθετήστε τα μπισκότα στη βάση ενός τσέρκι και από πάνω ρίξτε το μείγμα της σοκολάτας, απλώνοντας ομοιόμορφα με μία σπάτουλα.
  5. Τοποθετήστε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες πριν σερβίρετε.
  6. Γαρνίρετε με τα ράσμπερις, κόψτε και απολαύστε.