Υλικά
- 1/2 καρπούζι
- 1 1/2 φλ. τσαγιού αγγούρι κομμένο σε κύβους
- 1/2 φλ. τσαγιού φέτα θρυμματισμένη
- 2 κ. σ. φρέσκο δυόσμο
- 2 κ. γλ. ελαιόλαδο
- Αλάτι
Εκτέλεση
- Κόψτε το καρπούζι σε κύβους.
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε το αγγούρι με τη φέτα, το δυόσμο, το ελαιόλαδο και το αλάτι.
- Προσθέστε το καρπούζι στο μείγμα με τη φέτα και ανακατέψτε καλά και προσεκτικά, ώστε να μην διαλύσετε τους κύβους καρπουζιού.
- Γαρνίρετε με λίγο δυόσμο ακόμη, καλύψτε με μία διάφανη μεμβράνη και τοποθετήστε στο ψυγείο να κρυώσει όσο περισσότερο γίνεται πριν σερβίρετε.