Υλικά
- 1 χωριάτικο λουκάνικο σε κιμά
- 2 σκελίδες σκόρδου λιωμένες
- 4 πίτες
- 2 ντομάτες ψιλοκομμένες
- 1 μέτριο αβοκάντο, κομμένο σε κύβους
- 1/2 φλ. τσαγιού φέτα θρυμματισμένη
- 1 μικρό αγγούρι κομμένο σε φέτες
- 1/2 φλ. τσαγιού τζατζίκι
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, μαγειρέψτε το λουκάνικο και το σκόρδο σε μέτρια φωτιά για 6-8 λεπτά.
- Εν τω μεταξύ, τοποθετήστε τις πίτες σε λαδόκολλα μέσα σε ένα ταψί και ψήστε για 3- 4 λεπτά από κάθε πλευρά ή μέχρι να ροδίσουν.
- Τοποθετήστε το μείγμα με το λουκάνικο στις πίτες ομοιόμορφα και γαρνίρετε με τις ντομάτες, το αβοκάντο και τη φέτα.
- Ψήστε για επιπλέον 3- 4 λεπτά, γαρνίρετε με τις φέτες αγγούρι και «ραντίστε» με το τζατζίκι.