Υλικά

  • 1 χωριάτικο λουκάνικο σε κιμά
  • 2 σκελίδες σκόρδου λιωμένες
  • 4 πίτες
  • 2 ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 1 μέτριο αβοκάντο, κομμένο σε κύβους
  • 1/2 φλ. τσαγιού φέτα θρυμματισμένη
  • 1 μικρό αγγούρι κομμένο σε φέτες
  • 1/2 φλ. τσαγιού τζατζίκι

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
  2. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, μαγειρέψτε το λουκάνικο και το σκόρδο σε μέτρια φωτιά για 6-8 λεπτά.
  3. Εν τω μεταξύ, τοποθετήστε τις πίτες σε λαδόκολλα μέσα σε ένα ταψί και ψήστε για 3- 4 λεπτά από κάθε πλευρά ή μέχρι να ροδίσουν.
  4. Τοποθετήστε το μείγμα με το λουκάνικο στις πίτες ομοιόμορφα και γαρνίρετε με τις ντομάτες, το αβοκάντο και τη φέτα.
  5. Ψήστε για επιπλέον 3- 4 λεπτά, γαρνίρετε με τις φέτες αγγούρι και «ραντίστε» με το τζατζίκι.