Υλικά
- 900 γρ. κοτόπουλο κομμένο σε μπουκιές
- 1 φλ. τσαγιού σάλτσα σόγιας
- 1/2 φλ. τσαγιού καστανή ζάχαρη
Εκτέλεση
- Σε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά μαγειρέψτε το κοτόπουλο και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσει εξωτερικά και να ψηθεί εσωτερικά καλά.
- Προσθέστε τη σόγια σος και την καστανή ζάχαρη, ανακατέψτε και αφήστε να πάρουν μια βράση.
- Συνεχίστε το ανακάτεμα μέχρι να πήξει η σάλτσα και να γυαλίσει το κοτόπουλο.
- Σερβίρετε με ρύζι, προαιρετικά, και απολαύστε.