Υλικά

  • 900 γρ. κοτόπουλο κομμένο σε μπουκιές
  • 1 φλ. τσαγιού σάλτσα σόγιας
  • 1/2 φλ. τσαγιού καστανή ζάχαρη

Εκτέλεση

  1. Σε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά μαγειρέψτε το κοτόπουλο και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσει εξωτερικά και να ψηθεί εσωτερικά καλά.
  2. Προσθέστε τη σόγια σος και την καστανή ζάχαρη, ανακατέψτε και αφήστε να πάρουν μια βράση.
  3. Συνεχίστε το ανακάτεμα μέχρι να πήξει η σάλτσα και να γυαλίσει το κοτόπουλο.
  4. Σερβίρετε με ρύζι, προαιρετικά, και απολαύστε.