Υλικά
- 1 1/3 φλ. τσαγιού ζάχαρη
- 8 φλ. τσαγιού νερό
- 1 1/2 φλ. τσαγιού χυμό λεμόνι
Εκτέλεση
- Σε μία μικρή κατσαρόλα τοποθετήστε τη ζάχαρη και ένα φλιτζάνι του τσαγιού νερό.
- Αφήστε να πάρει μία βράση και ανακατέψτε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
- Αφήστε να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου και μετά καλύψτε και τοποθετήστε στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει.
- Σε μία μεγάλη κανάτα τοποθετήστε το χυμό λεμονιού και το υπόλοιπο νερό.
- Προσθέστε το κρύο σιρόπι και ανακατέψτε καλά.