Υλικά
- 1/2 φλ. τσαγιού λάδι καρύδας
- 1/2 φλ. τσαγιού κακάο σε σκόνη
- 3 κ. σ. μέλι
- 1/2 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας
Εκτέλεση
- Λιώστε το λάδι καρύδας σε μια κατσαρόλα σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία.
- Προσθέστε τη σκόνη κακάο, το μέλι και το εκχύλισμα βανίλιας και ανακατέψτε μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα.
- Ρίξτε το μείγμα σε ένα δίσκο ή σε μία παγοκύστη και τοποθετήστε στο ψυγείο για μία ώρα.