Υλικά

  • 1/2 φλ. τσαγιού λάδι καρύδας
  • 1/2 φλ. τσαγιού κακάο σε σκόνη
  • 3 κ. σ. μέλι
  • 1/2 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας

Εκτέλεση

  1. Λιώστε το λάδι καρύδας σε μια κατσαρόλα σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία.
  2. Προσθέστε τη σκόνη κακάο, το μέλι και το εκχύλισμα βανίλιας και ανακατέψτε μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα.
  3. Ρίξτε το μείγμα σε ένα δίσκο ή σε μία παγοκύστη και τοποθετήστε στο ψυγείο για μία ώρα.