Υλικά
- 10 φέτες ψωμί για τοστ (χωρίς κόρα)
- 10 κ.γ. πραλίνα φουντουκιού
- 1 αυγό
- 1 1/2 κ.σ. γάλα
- 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
- 1 κ.σ. γεμάτη κανέλα
- βούτυρο
Εκτέλεση
- Αρχικά αφαιρείτε από τις φέτες ψωμιού του τοστ την κόρα.
- Σε ένα ξύλο κοπής τοποθετείτε μία μία τις φέτες και ανοίγετε με έναν πλάστη μέχρι το ψωμάκι σας να γίνει πολύ επίπεδο.
- Με ένα κουτάλι απλώνετε την πραλίνα σε όλη την επιφάνεια της κάθε φέτας και τυλίγετε σφιχτά σε ρολάκια
- Ανακατεύετε το αυγό και το γάλα σε ένα μπολ και σε ένα άλλο τη ζάχαρη με την κανέλα.
- Βουτάτε ένα ένα τα ρολάκια ψωμιού στο μείγμα με το αυγό
- Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε λίγο βούτυρο και ζεσταίνετε τα ρολάκια ψωμιού και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα
- Ρολάρετε τα μαγειρεμένα ψωμάκια στο μείγμα με την κανέλα κα τη ζάχαρη και σερβίρετε