Υλικά

  • 1 κιλό κουνουπίδι
  • 8 αβγά
  • 4 κ. σ. γάλα
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Ρίγανη αποξηραμένη

Εκτέλεση

  1. Κόψτε το κουνουπίδι σε μικρές μπουκιές και βράστε σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσει.
  2. Στραγγίστε και στρώστε τα ομοιόμορφα σε ένα ταψί.
  3. Χτυπήστε τα αβγά με το γάλα και προσθέστε αλάτι, πιπέρι και τη φρέσκια ρίγανη.
  4. Ρίξτε το μείγμα στο ταψί πάνω από το κουνουπίδι και ψήστε σε μέτρια θερμοκρασία μέχρι να πάρει χρώμα.