Υλικά

  • 8 μπούτια κοτόπουλου
  • 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • 1 κ. σ. φρέσκο δενδρολίβανο ψιλοκομμένο
  • 1 κ. γλ. φρέσκια ρίγανη ψιλοκομμένη
  • 1 κ. γλ. σκόνη σκόρδου
  • Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 190 βαθμούς.
  2. Τοποθετήστε το κοτόπουλο σε ένα μεγάλο μπολ και ρίξτε το ελαιόλαδο, ανακατεύοντας μέχρι να καλυφθούν καλά.
  3. Βάλτε τα μπούτια κοτόπουλου σε ένα ταψί και πασπαλίστε με το δενδρολίβανο, τη ρίγανη, τη σκόνη σκόρδου, το αλάτι και το πιπέρι.
  4. Ψήστε για μία ώρα στον προσθερμασμένο φούρνο χωρίς καπάκι.
  5. Τα τελευταία 15 λεπτά τρυπήστε με ένα πιρούνι το κοτόπουλο για επιπλέον τραγανότητα.