Υλικά
- 8 μπούτια κοτόπουλου
- 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
- 1 κ. σ. φρέσκο δενδρολίβανο ψιλοκομμένο
- 1 κ. γλ. φρέσκια ρίγανη ψιλοκομμένη
- 1 κ. γλ. σκόνη σκόρδου
- Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 190 βαθμούς.
- Τοποθετήστε το κοτόπουλο σε ένα μεγάλο μπολ και ρίξτε το ελαιόλαδο, ανακατεύοντας μέχρι να καλυφθούν καλά.
- Βάλτε τα μπούτια κοτόπουλου σε ένα ταψί και πασπαλίστε με το δενδρολίβανο, τη ρίγανη, τη σκόνη σκόρδου, το αλάτι και το πιπέρι.
- Ψήστε για μία ώρα στον προσθερμασμένο φούρνο χωρίς καπάκι.
- Τα τελευταία 15 λεπτά τρυπήστε με ένα πιρούνι το κοτόπουλο για επιπλέον τραγανότητα.