Υλικά
- 225 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο
- 6 πατάτες κομμένες σε κύβους
- 1 συσκευασία (50 γρ.) μείγμα μυρωδικών με κρεμμύδι
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Αρχικά, προθερμάνετε τον φούρνο στους 220 βαθμούς.
- Σοτάρετε το μπέικον σε ένα αντικολλητικό τηγάνι μέχρι να γίνει τραγανό.
- Προσθέστε τις πατάτες και το μείγμα μυρωδικών και ανακατέψτε. Αλατοποπιπερώστε και ανακατέψτε ξανά.
- Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 20-25 λεπτά, μέχρι οι πατάτες να αποκτήσουν χρυσαφένιο χρώμα.