Υλικά
- 1 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι
- 650 γραμ. κιμά
- 3 αυγά
- 1 φλιτζάνι τσαγιού γάλα
- 1 κ.τ.σ. λάδι
- 1 φλιτζάνι τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη
- 2 αυγά χτυπημένα
- 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 100 γραμ. μανιτάρια
- Αλάτι
- Βούτυρο
- Αλεύρι
- Πιπέρι
- Γάλα
Εκτέλεση
- Αναμειγνύετε το αλεύρι με το αλάτι. Χτυπάτε τα αυγά με ένα φλιτζάνι του τσαγιού γάλα και με το λάδι.
- Ρίχνετε το μείγμα στο αλεύρι και χτυπάτε το χυλό ώσπου να γίνει λείος.
- Αλείφετε ένα τηγάνι μικρού μεγέθους με βούτυρο και ρίχνετε ένα φλιτζανάκι του καφέ από το χυλό.
- Γέρνετε ελαφρά το τηγάνι, ώστε να απλωθεί ο χυλός σε όλο τον πάτο.
- Ψήνετε την κρέπα μέχρι να ροδίσει ελαφρά και από τις δύο πλευρές και στη συνέχεια τη βγάζετε από το τηγάνι. Κατά τον ίδιο τρόπο ψήνετε και τις υπόλοιπες κρέπες.