Υλικά
- 200 γραμ. λευκή σοκολάτα
- 50 γραμ. σοκολάτα γάλακτος
- 100 γραμ. ζάχαρη
- 300 γραμ. τριμμένα μπισκότα πτι μπερ
- 2 κ.τ.σ. ψιλοκομμένα φουντούκια (προαιρετικά)
- 100 γραμ. βούτυρο μαλακό
- 2 κρόκοι αβγών
- 1 φλιτζάνι καφέ εσπρέσσο
Εκτέλεση
- Αρχικά, λιώνετε τη σοκολάτα σε μπεν-μαρί.
- Ανακατέψτε τη ζάχαρη με το μαλακό βούτυρο. Στη συνέχεια προσθέστε έναν-έναν τον κρόκο και ανακατέψτε μέχρι το μείγμα να γίνει λείο.
- Προσθέστε τη λιωμένη λευκή σοκολάτα μαζί με τη γάλακτος, τον καφέ, τα τεμαχισμένα φουντούκια και τα τριμμένα μπισκότα.
- Βάλτε το μείγμα σε ένα φύλλο λαδόκολλας και τυλίξτε το σαν καραμέλα.
- Αφήστε στην κατάψυξη για 2 με 3 ώρες και είναι έτοιμο.
- Διατηρείται στο ψυγείο.