Υλικά

  • 200 γραμ. λευκή σοκολάτα
  • 50 γραμ. σοκολάτα γάλακτος
  • 100 γραμ. ζάχαρη
  • 300 γραμ. τριμμένα μπισκότα πτι μπερ
  • 2 κ.τ.σ. ψιλοκομμένα φουντούκια (προαιρετικά)
  • 100 γραμ. βούτυρο μαλακό
  • 2 κρόκοι αβγών
  • 1 φλιτζάνι καφέ εσπρέσσο

Εκτέλεση

  1. Αρχικά, λιώνετε τη σοκολάτα σε μπεν-μαρί.
  2. Ανακατέψτε τη ζάχαρη με το μαλακό βούτυρο. Στη συνέχεια προσθέστε έναν-έναν τον κρόκο και ανακατέψτε μέχρι το μείγμα να γίνει λείο.
  3. Προσθέστε τη λιωμένη λευκή σοκολάτα μαζί με τη γάλακτος, τον καφέ, τα τεμαχισμένα φουντούκια και τα τριμμένα μπισκότα.
  4. Βάλτε το μείγμα σε ένα φύλλο λαδόκολλας και τυλίξτε το σαν καραμέλα.
  5. Αφήστε στην κατάψυξη για 2 με 3 ώρες και είναι έτοιμο.
  6. Διατηρείται στο ψυγείο.