Υλικά

  • 400 γρ. νουτέλα
  • 500 γρ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
  • 60 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 250 γρ. μπισκότα
  • 75 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 100 γρ. ψημένα φουντούκια

Εκτέλεση

  1. Σε έναν επεξεργαστή τροφίμων αλέστε τα μπισκότα και στη συνέχεια τα φουντούκια σε χοντρά κομμάτια.
  2. Τοποθετήστε τα μπισκότα σε ένα μπολ και προσθέστε το βούτυρο, μια κουταλιά νουτέλα και τρεις κουταλιές από τα τριμμένα φουντούκια.
  3. Ανακατέψτε καλά μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα.
  4. Απλώστε ομοιόμορφα το μείγμα σε ένα τσέρκι και πατήστε μέχρι να αποκτήσει επίπεδη επιφάνεια.
  5. Τοποθετήστε στο ψυγείο για να ξεκουραστεί η βάση.
  6. Σε ένα άλλο μπολ ρίξτε το τυρί κρέμα, τη νουτέλα και τη ζάχαρη άχνη. Ανακατέψτε μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα.
  7. Απλώστε πάνω από τη βάση με μπισκότα την κρέμα και γαρνίρετε με τα τριμμένα φουντούκια.
  8. Τοποθετήστε στο ψυγείο για 3-4 ώρες πριν το κόψετε.