Υλικά
- 400 γρ. νουτέλα
- 500 γρ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
- 60 γρ. ζάχαρη άχνη
- 250 γρ. μπισκότα
- 75 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 100 γρ. ψημένα φουντούκια
Εκτέλεση
- Σε έναν επεξεργαστή τροφίμων αλέστε τα μπισκότα και στη συνέχεια τα φουντούκια σε χοντρά κομμάτια.
- Τοποθετήστε τα μπισκότα σε ένα μπολ και προσθέστε το βούτυρο, μια κουταλιά νουτέλα και τρεις κουταλιές από τα τριμμένα φουντούκια.
- Ανακατέψτε καλά μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα.
- Απλώστε ομοιόμορφα το μείγμα σε ένα τσέρκι και πατήστε μέχρι να αποκτήσει επίπεδη επιφάνεια.
- Τοποθετήστε στο ψυγείο για να ξεκουραστεί η βάση.
- Σε ένα άλλο μπολ ρίξτε το τυρί κρέμα, τη νουτέλα και τη ζάχαρη άχνη. Ανακατέψτε μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα.
- Απλώστε πάνω από τη βάση με μπισκότα την κρέμα και γαρνίρετε με τα τριμμένα φουντούκια.
- Τοποθετήστε στο ψυγείο για 3-4 ώρες πριν το κόψετε.