Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για το επικείμενο ματς του Ολυμπιακού απέναντι στον ΟΦΗ, που αποτελεί το τελευταίο της κανονικής διάρκειας της Super League, ενώ παράλληλα σχολίασε την πρόσφατη ήττα των ερυθρολεύκων από τη Μπόντο Γκλιμτ στο Europa League.

Αναφερόμενος στο τέλος του αήττητου σερί του Ολυμπιακού, ο Βάσκος τεχνικός επισήμανε ότι είναι φυσιολογικό στο ποδόσφαιρο να έρχονται ήττες και ότι η ομάδα πρέπει να προσαρμόζεται γρήγορα σε αυτές τις καταστάσεις. «Δεν είναι εύκολο να παραμείνεις αήττητος για τέσσερις μήνες. Ήταν δύσκολο να κρατήσουμε αυτό το σερί, όμως κάποια στιγμή θα ερχόταν η ήττα. Τώρα επιστρέφουμε στο πρωτάθλημα και θέλουμε περισσότερες νίκες», δήλωσε, προσθέτοντας πως, παρά τις απρόβλεπτες εξελίξεις στην Ευρώπη, ο στόχος απέναντι στον ΟΦΗ είναι ξεκάθαρος: η νίκη.

Ο Μεντιλίμπαρ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο γεγονός ότι η αναμέτρηση συμπίπτει με τους εορτασμούς για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου. «Πρέπει να το απολαύσουμε, να το γιορτάσουμε, γιατί ένας αιώνας γεμάτος επιτυχίες είναι κάτι μοναδικό. Όμως, την ίδια στιγμή, πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι γιατί το παιχνίδι θα είναι δύσκολο και ο αντίπαλος αξίζει τον σεβασμό μας», τόνισε.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο τεχνικός των ερυθρολεύκων υπογράμμισε πως η ομάδα του πρέπει να παραμείνει πιστή στη φιλοσοφία της, να μην χάσει τη συγκέντρωσή της και να παίξει με τον σωστό ρυθμό, καθώς ο ΟΦΗ είναι ικανός να δημιουργήσει κινδύνους. «Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, χωρίς να ξεχνάμε πως ο αντίπαλος μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνος», κατέληξε.