Υλικά
- 1 συσκευασία τυρί κρέμα
- 170 γρ. κατσικίσιο τυρί
- 1 κ. γλ. φρέσκο χυμό λεμονιού
- 2 κ. σ. φρέσκο σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
- 2 κ. γλ. βρασμένο σκόρδο τριμμένο
- 1/2 κ. γλ. μαύρο πιπέρι
- 1 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένα καρύδια
- 1/2 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο μαϊντανό
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε το τυρί κρέμα, το κατσικίσιο τυρί και το χυμό λεμονιού σε να μπολ και χτυπήστε με ένα μίξερ χειρός μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα.
- Προσθέστε το σχοινόπρασο, το σκόρδο και το πιπέρι και ανακατέψτε ξανά.
- Τοποθετήστε το μείγμα στο ψυγείο για τουλάχιστον δύο ώρες μέχρι να σφίξει.
- Διαμορφώστε το μείγμα σε μικρές μπάλες- μπουκίτσες και περάστε τες από το τριμμένο καρύδι και το μαϊντανό.
- Τοποθετήστε σε αεροστεγές σκεύος και ψύξτε για ακόμη μία ώρα.