Υλικά
- 1 κιλό πορτοκάλια
- 1 λεμόνι
- 1 κιλό ζάχαρη
- 1 ξύλο κανέλας
- 2 λίτρα νερό
Εκτέλεση
- Πλύνετε καλά τα πορτοκάλια και το λεμόνι και κόψτε σε μικρά κομματάκια.
- Τοποθετήστε σε μια κατσαρόλα και βράστε για 5- 10 λεπτά ώστε να ξεπικρίσουν.
- Σουρώστε και τοποθετήστε όλα τα υλικά στην κατσαρόλα.
- Αφήστε να βράσουν για 40 λεπτά.
- Αφαιρέστε την κανέλα και τοποθετήστε τη μαρμελάδα σε έναν επεξεργαστή τροφίμων.
- Χτυπήστε μέχρι να αποκτήσει κρεμώδη υφή.
- Χωρίστε σε γυάλινα αποστειρωμένα βάζα.