Υλικά
- 1 φιλέτο κοτόπουλο ψιλοκομμένο
- 1 φύλλο ζύμης για τάρτα
- 1 φλ. τσαγιού κίτρινο τυρί τριμμένο
- 3 φλ. τσαγιού μανιτάρια ψιλοκομμένα
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 2 πιπεριές ψιλοκομμένες
- 1 1/2 φλ. τσαγιού γιαούρτι
- 2 αβγά
- Αλάτι, Πιπέρι
- 1/2 ματσάκι μαϊντανό
- 1 κ. σ. μυρωδικά της αρεσκείας σας
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε τη ζύμη τάρτας σε ένα ταψάκι και ψήστε σύμφωνα με τις οδηγίες.
- Σε ένα τηγάνι ζεστάνετε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρετε το κοτόπουλο σε μέτρια φωτιά.
- Προσθέστε το φρέσκο κρεμμυδάκι και τα μανιτάρια και συνεχίστε το σοτάρισμα.
- Μόλις μαραθούν σβήστε τη φωτιά και προσθέστε το γιαούρτι, τις πιπεριές, τα μυρωδικά, αλάτι και πιπέρι, τη μισή ποσότητα τυριού και το αβγό (αφού προηγουμένως το έχετε χτυπήσει).
- Καλύψτε τη σφολιάτα με το μείγμα κοτόπουλου, γαρνίρετε με το υπόλοιπο τυρί και ψήστε στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρει χρώμα.