Υλικά

  • 1 φιλέτο κοτόπουλο ψιλοκομμένο
  • 1 φύλλο ζύμης για τάρτα
  • 1 φλ. τσαγιού κίτρινο τυρί τριμμένο
  • 3 φλ. τσαγιού μανιτάρια ψιλοκομμένα
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 2 πιπεριές ψιλοκομμένες
  • 1 1/2 φλ. τσαγιού γιαούρτι
  • 2 αβγά
  • Αλάτι, Πιπέρι
  • 1/2 ματσάκι μαϊντανό
  • 1 κ. σ. μυρωδικά της αρεσκείας σας

Εκτέλεση

  1. Τοποθετήστε τη ζύμη τάρτας σε ένα ταψάκι και ψήστε σύμφωνα με τις οδηγίες.
  2. Σε ένα τηγάνι ζεστάνετε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρετε το κοτόπουλο σε μέτρια φωτιά.
  3. Προσθέστε το φρέσκο κρεμμυδάκι και τα μανιτάρια και συνεχίστε το σοτάρισμα.
  4. Μόλις μαραθούν σβήστε τη φωτιά και προσθέστε το γιαούρτι, τις πιπεριές, τα μυρωδικά, αλάτι και πιπέρι, τη μισή ποσότητα τυριού και το αβγό (αφού προηγουμένως το έχετε χτυπήσει).
  5. Καλύψτε τη σφολιάτα με το μείγμα κοτόπουλου, γαρνίρετε με το υπόλοιπο τυρί και ψήστε στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρει χρώμα.