Υλικά

  • Εκτέλεση
  • 800 γρ. κοτόπουλο
  • 20 ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 1 κ. σ. μέλι
  • 1 κ. σ. μουστάρδα
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • Χυμό από μισό λεμόνι
  • 80 ml ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Φρέσκος βασιλικός

Εκτέλεση

  1. Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε το κοτόπουλο μέχρι να πάρει χρώμα.
  2. Προσθέστε τα ντοματίνια, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι και συνεχίστε το σοτάρισμα.
  3. Τοποθετήστε τη μουστάρδα σε ένα μπολ και ανακατέψτε με το μέλι και το χυμό λεμονιού.
  4. Περιχύστε με τη σος το κοτόπουλο και συνεχίστε το μαγείρεμα.
  5. Μόλις δείτε ότι το κοτόπουλο έχει μαγειρευτεί καλά προσθέστε και το βασιλικό.